Courtney Little

Courtney Little is een personal coach. Ze is altijd al gepassioneerd geweest door sport en gezondheid. Tijdens haar jeugd is ze diverse malen Amerikaans zwemkampioen geworden.

Op 25-jarige leeftijd is Courtney haar liefde gevolgd naar Belgiƫ. Ondertussen is ze moeder van twee kinderen. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd in Belgiƫ over gezondheid, sportbegeleiding en het personaliseren van trainingen zodat iedereen kan bewegen en sporten.

Als je een personal coach nodig hebt bij het sporten gecombineerd met advies in verband met gezonde voeding, dan kan je steeds contact opnemen met Courtney. In onderling overleg zal er dan een trainingsschema, met of zonder voedingsschema opgemaakt worden. De trainingen kunnen doorgaan bij Praktizon, in de studio van Courtney in Kuringen (Hasselt) of op verplaatsing bv. op de Basvelden, aan de Teut of aan huis.

Naast individuele begeleiding, zijn groepstrainingen ook mogelijk. Deze groepen worden bewust klein gehouden zodat een individuele aanpak toch gewaarborgd blijft.

Daarnaast geeft Courtney iedere donderdag voormiddag een HIIT-workout op de Basvelden. Hiervoor is iedereen welkom. Vooraf aanmelden is wel vereist op het nummer 0495269728.

Maak een afspraak

via onze handige online-tool

Afspraak maken met Praktizon